Mottagning för psykodynamisk psykoterapi, PDT

Jag heter Gunilla Augbeck och är legitimerad psykoterapeut med psykodynamisk inriktning. Jag har arbetat med psykoterapi sedan 2001 och som legitimerad psykoterapeut sedan 2009. Jag har drivit egen psykoterapimottagning sedan 2015. Dessförinnan arbetade jag som psykoterapeut på St;Lukas mottagning för psykoterapi. Jag arbetade tidigare som legitimerad sjuksköterska och barnmorska.

Söker Du någon att prata med, är i kris, känner dig nerstämd, har stressymtom eller vill förstå dig själv bättre, kan psykodynamisk psykoterapi vara ett alternativ. Vi börjar med några bedömningssamtal för att undersöka om vi ska arbeta tillsammans i en terapi.

Hos mig kan du gå i terapi för att arbeta med bland annat:

 • Nedstämdhet/depression
 • Oro/ångest
 • Stressreaktioner
 • Utmattningstillstånd
 • Bearbetning av sorg och kriser
 • Insiktsbefrämjande psykoterapi för egen personlig utveckling
 • Det går bra att söka privat, kostnad 990 kr per gång.

  Jag arbetar även på uppdrag av Region Skåne inom Vårdval psykoterapi för pyskodynamisk pyskoterapi. Om Du och din läkare på vårdcentralen kommer fram till att psykodynamisk psykoterapi, PDT, kan vara ett alternativ för dig, är Du välkommen på remiss. Psykoterapi inom Vårdvalet i Region Skåne ingår i högkostnadsskyddet, 200 kr per gång, frikort efter 1150 kr. För mer information gå in på www.1177.se och sök sedan efter psykoterapi i Skåne.

  Kontakta mig gärna innan remiss skickas, för att diskutera när tider finns att boka.

  Välkommen att kontakta mig på tel 0708-397796 eller via epost: ps.augbeck@telia.com

  Besöksadress Nya Boulevarden 10, våning 3 (hiss finns). 29131 Kristianstad (Skandiahuset).

  Lokalen är tillgänglig för dig med funktionsvariationer.